Verzorgde feestavonden

Verzorgde feestavonden bieden wij aan voor minimaal 35 personen.
Vanaf 80 personen zijn de prijzen op aanvraag.
Prijzen zijn inclusief bediening, b.t.w, Basisarrangement zwak-alcoholisch (zie Dranken) en plaatsing geluidsinstallatie met discomogelijkheden.

ALWAYS PARTY TIME POPULAIR______________€ 23,75
Vier uur durend arrangement met een aankleding van een deel zitjes en een deel statafels. Sfeervol aangekleed met plantendecoratie, tafelafrokking en kaarsjes. Vier uur onbeperkt drankpakket A. Notenmelange op tafel, tweemaal koud hapje, eenmaal warm hapje.

ALWAYS PARTY TIME SFEER__________________€ 29,50
Vier uur durend arrangement met een aankleding van een deel zitjes en een deel statafels sfeervol aangekleed met plantdecoratie, tafelafrokking en kaarsjes. Vier uur onbeperkt drankpakket A. Notenmelange op tafel en tweemaal koud hapje. Warm/koud buffet met huzarensalade met o.a. ham en asperges, zalmsalade met o.a. ger. Zalm en garnaaltjes, gehaktballetjes en kipkluifjes.

ALWAYS PARTY TIME STYLE__________________€ 34,75,-
Veel aandacht voor een sfeervolle aankleding van de ruimte. Buffettafel met kaarslichtaccenten. Vier en een half uur onbeperkt drankpakket A. Schitterend opgemaakt buffet met een superieure vissalade (ger. Zalm, Paling, hol. Garnaaltjes, ger. Forel, vleessalade (beenham, asperge, fricandeau, paté) kipsalade (vers exotisch fruit en kip) en een mand stokbroden, boters en tapanade.

ALWAYS PARTY TIME STYLE EXTRA___________€ 38,-
Identiek aan Always Party Time Style maar nu met ontvangst met koffie/thee en gebakstafel met een assortiment van zeven gebakssoorten. Extra is een broodsortering met o.a. zuurdesembrood en notenbrood. Op uw buffet eveneens een bijzondere exclusieve kaassortering met olijven en exotische smeersels. Als warme hapjes serveren wij warme beenham van het mes, broodje gyros/kip en een caja.